تحقیق درمورد. اهميت بررسي عناصر ضد مغذي و بازدارنده ها درخوراک

توسط: علی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 12   اهميت بررسي عناصر ضد مغذي و بازدارنده ها درخوراک: –      70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست. بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند. w       بازدارنده‌هاي پروتئيني : – بازدارنده‌هاي پروتئاز                                                1-     لكتين‌ها 2- تانن‌ها 3- ساپونين‌‌ها 4- اسيدهاي آمينه غير پروتئيني  5- مواد ضد مغذي در منابع پروتئين حيواني                       w       بازدارنده‌هاي معدني …