طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توليد رشته آش

توسط: علی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16   وزارت تعاون معاونت طـرح و برنامه طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت 360 تن در سال مرداد ماه 1382 خلاصه طرح موضوع طرح : توليد رشته آشي و پلويي ظرفيت : 360 تن در سال محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور سرمايه گذاري كـل: 876 ميليون ريال سهم آوردة متقاضي: 88 ميليون ريال سهم تسهيلات: 785 ميليون ريال دورة بازگشـت سرمايه: 19 ماه اشتغالزايي : نه نفر مقدمــه : پديده پويايي در يك جامعه ، گذشته از تاثير در ساختارهاي ديگر زندگي از قبيل روابط اجتماعي ، مسكن ، بهداشت، آموزش و غيره، كم و بيش در نوع و مواد مصرفي آن جامعه نيز تاثير مستقيم داشته و بسته به وضعيت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگوني هاي كاملا مشخص، در وضع و نوع تغذيه به وجود آورده است. لذا همين مساله باعث شده است كه اقشار مختلف جامعه در ميان غذاهاي متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفي را با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسي يعني مطلوبيت فرهنگي و امكانات اقتصادي در برنامه غذايي خود قرار دهند. در اين ميان …